Dette er basert på Thomas Myer’s revolusjonerende forskning om strukturell integrering og frigjøring av vev (facsial releave).

Anatomy Trains® … er et anatomisk kart over hvordan muskler  og bindevev henger sammen i direkte kraftoverførende linjer i kroppen og påvirkes av bevegelses- og holdningsmønstre.

Strukturell behandling handler om å balansere disse muskel- og bindevevslinjene, og løse opp kompensasjonsmønstere gjennom dyp bindevevsmassasje.

 

 

Med denne teknikken rettes det opp i skeivheter, bøyninger, rotasjoner, strukturelle og funksjonelle ubalanser ved å løsne restriksjoner i kroppens bindevev. Dette bidrar til en bedre kroppsholdning, bedre bevegelse, ofte mindre smerter og mer energi. Kroppen slipper å bruke krefter på å holde på de gamle bevegelsesmønstrene.

Myofascia-kjedene (bindevevet) går på tvers av kroppen og er festet i hverandre. Disse sterke festene drar og overfører kraft på måter man ikke kan se ut i fra vanlige anatomiske beskrivelser av muskulaturen.

Sannsynligvis minner dette deg lite om noe annet du har prøvd tidligere!

 

 Bestill din behandling hos:

Nena Therese Kerner – 606 80 606

Anatomy Trains® – klassisk massasje – idrettsmassasje – massasje – massasjeterapi – massasjebehandling – Lillestrøm – Waaltorp Massasje