Revolving Bodywork – er en behandlingsteknikk som har vokst fram under mange års terapeutisk arbeide av naprapat Richard Thörn.

En dyptgående massasjemetode som påvirker den dype muskulaturen, bindevevet, muskelhinnene og pusten.

Revolving er en strukturell myofacsial teknikk. Visse likheter finns i Ida Rolfs teknikker, samt longering. Forskjellen i denne teknikken jevnført med vanlig klassisk massasje, er at man jobber langs fiberretningen i muskelen med grepene. Gjennom å starte med muskelen som skal behandles i en uttøyd posisjon og deretter jobber med grepene mot ytterligere forlenging, vil dette kunne gi raskere frigjøring av stive og anspente muskler. I denne teknikken arbeides det mye med buken, hvilke mange andre terapiformer ikke nevner eller berører. Effekten av dette er at man oppnår en ledigere ryggsøyle og dermed en rakere kroppsholdning.

Re = gjenskape   volving = bevegelsen rundt en akse.

Her kan det korrekte bevegelsesmønsteret og leddutslaget ditt gjenopprettes. Meget gunstig for deg som har slitasje, forkalkning, arrvev, stive eller ømme ledd. Pasienter med pustebesvær nyter godt av Revolving, da brystkassen og buken frigjøres for slaggstoffer, spenninger og «trykk».

Meget god effekt på «frozen shoulder».

Revolving Bodywork, er en dyptgående behandlingsform basert på en analyse av kroppsholdningen. Metoden har til hensikt å korrigere muskulær ubalanse, dette bidrar blant annet til å frigjøre respirasjonen. De strukturer man berører er bindevevshinner, dype muskelgrupper og mellomgulvet. Håndgrepene er myke men bestemte.

Ved idrettsskader og etter operasjoner dannes arrvev. Arrvevet er ofte opphav til smerte, dårligere sirkulasjon og bevegelsesinnskrenkninger. Dette kan oppleves som om huden er for trang. Det spenner og trekker i vevet når man beveger seg. Langvarige fysiske smertetilstander samt sirkulasjonsforstyrrelser skaper forandringer i bindevevet. Også ved disse symptomene er bindevevsmassasjen en godt utprøvet metode som påvirker både nervesystemet, blod- og lymfesirkulasjonen.

– Få bevegeligheten din tilbake!

Kr. 430,- for 30 minutter + moms = 538,-

Kr. 860,-  for 60 minutter + moms = 1075,-

Ta kontakt med Wenche Waaltorp, på telefon: 928 57 760