Beauty terapi

Hypnoseterapi er et kraftfullt verktøy, som kan benyttes til mange formål.

Her er noen eksempler:

Røykeslutt

Snusslutt

Vektreduksjon

Sukkersug

Edderkoppskrekk

Flyskrekk

Selvbilde

Selvtillit

Treningsvaner

mm …

En time hos meg starter med en god samtale, og kartlegging av den endringen du ønsker. Deretter tar jeg deg ned i en behagelig transe, hvor jeg skreddersyr hypnoseterapien ut i fra hva du ønsker å endre i livet ditt.

 

Ta kontakt på tlf.: 40 84 77 30 

Sven Erik Thorstensen

 

 

 

Revolving Bodywork – er en behandlingsteknikk som har vokst fram under mange års terapeutisk arbeide av naprapat Richard Thörn.

En dyptgående massasjemetode som påvirker den dype muskulaturen, bindevevet, muskelhinnene og pusten.

Revolving er en strukturell myofacsial teknikk. Visse likheter finns i Ida Rolfs teknikker, samt longering. Forskjellen i denne teknikken jevnført med vanlig klassisk massasje, er at man jobber langs fiberretningen i muskelen med grepene. Gjennom å starte med muskelen som skal behandles i en uttøyd posisjon og deretter jobber med grepene mot ytterligere forlenging, vil dette kunne gi raskere frigjøring av stive og anspente muskler. I denne teknikken arbeides det mye med buken, hvilke mange andre terapiformer ikke nevner eller berører. Effekten av dette er at man oppnår en ledigere ryggsøyle og dermed en rakere kroppsholdning.

Re = gjenskape   volving = bevegelsen rundt en akse.

Her kan det korrekte bevegelsesmønsteret og leddutslaget ditt gjenopprettes. Meget gunstig for deg som har slitasje, forkalkning, arrvev, stive eller ømme ledd. Pasienter med pustebesvær nyter godt av Revolving, da brystkassen og buken frigjøres for slaggstoffer, spenninger og «trykk».

Meget god effekt på «frozen shoulder».

Revolving Bodywork, er en dyptgående behandlingsform basert på en analyse av kroppsholdningen. Metoden har til hensikt å korrigere muskulær ubalanse, dette bidrar blant annet til å frigjøre respirasjonen. De strukturer man berører er bindevevshinner, dype muskelgrupper og mellomgulvet. Håndgrepene er myke men bestemte.

Ved idrettsskader og etter operasjoner dannes arrvev. Arrvevet er ofte opphav til smerte, dårligere sirkulasjon og bevegelsesinnskrenkninger. Dette kan oppleves som om huden er for trang. Det spenner og trekker i vevet når man beveger seg. Langvarige fysiske smertetilstander samt sirkulasjonsforstyrrelser skaper forandringer i bindevevet. Også ved disse symptomene er bindevevsmassasjen en godt utprøvet metode som påvirker både nervesystemet, blod- og lymfesirkulasjonen.

– Få bevegeligheten din tilbake!

Kr. 430,- for 30 minutter + moms = 538,-

Kr. 860,-  for 60 minutter + moms = 1075,-

Ta kontakt med Wenche Waaltorp, på telefon: 928 57 760  

 

Coaching

Written by:

NLP Coaching – en modell for samtaleterapi som kan gi deg større selvinnsikt og trygghet på egne veivalg. Tørre å åpne nye dører eller lukke noen dører. Kanskje har du noen stengte dører inn til rom i deg med talenter og egenskaper du ikke visste du hadde. Veien kan bli lettere og raskere å gå til målet ditt – drømmen din.

Enkelt fortalt representerer NLP Coaching et verktøy for forståelse av vår oppfattelse og vårt forhold til oss selv og omverdenen. Den har spesifikke teknikker for å endre uhensiktsmessige tankemønstre og ubehagelige eller vonde følelser.

Med NLP Coaching kan hjernen reprogrammeres og utvikles sånn at nye, positive og virkelig gode vaner kan ta over i våre egne og andres liv. Metoden hjelper mennesker til å finne sin oppgave her i livet om det dreier seg om karriere, familie eller helse.

Grubler du over de store spørsmålene i livet? Kanskje kan denne modellen for samtaleterapi gjøre at du vil lande på noe som vil gjøre deg komfortabel – å finne din modell av verden som du kan slappe av i.

Hva er NLP Coaching?

NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering, – en tverrfaglig vitenskap som handler om hvordan våre sanser, følelser, tanker, kommunikasjon og adferd virker sammen.

 • NLP Coaching er en dypere forståelse av de psykologiske mekanismene som kontrollerer livet vårt.
 • NLP Coaching er utviklet gjennom studier om hvordan vår indre kommunikasjon skaper tanker, følelser og handling.
 • NLP Coaching er læren om hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv.

Coaching

Historie

NLP oppstod i USA på 1970-tallet, gjennom samarbeid mellom en rekke mennesker innen ulike fagfelt.

De to som først og fremst er kjent for å ha gjort NLP til en vitenskap er John Grinder og Richard Bandler.

Grinder er lingvist (språkforsker), mens Bandler er matematiker, gestaltterapeut og dataekspert. Disse to slo seg sammen for å studere suksessrike mennesker innen ulike områder, blant dem Milton Erickson (hypnoterapeut), Virginia Satir (familieterapeut) og Fritz Perls (gestaltterapeut).
IMG_0400

NLP er et begrep sammensatt av tre deler:

Nevro – henspiller på hjernen og nervesystemet.
Lingvistisk – har med språk å gjøre, – i vid forstand betyr det all kommunikasjon med oss selv og andre.
Programmering – handler om hvilke muligheter vi har til å «programmere» vårt eget nervesystem, eller snarere å omprogrammere uhensiktsmessige mønstre vi har tilegnet oss i løpet av livet.
Enkelt fortalt presenterer NLP en modell for forståelse av vår oppfattelse og vårt forhold til oss selv og omverdenen, og spesifikke teknikker for å endre tankemønstre og trossystemer som vi føler har gått ut på dato, samt ubehagelige eller tunge hemmende følelser og reaksjonsmønstre.

IMG_0401

BESTILL        Kr. 860,- for 60 minutter + moms = 1075,-

Ta kontakt med Wenche Waaltorp på telefon : 928 57 760

 

 NLP Coaching – Samtaleterapi – Selvutvikling – Drømmeveving – Theta – Inkamedisin  – waaltorpmassasje.no

 

 

 

 

 

Energipunkter aktiveres med lette fingergrep som skaper en vibrasjon på punktet.

Behandlingsformen er holistisk (helhetlig).

Det vil si at den henvender seg til hele mennesket og ikke bare mot symptomer. Den virker inn på det fysiske, det kjemiske, det følelsesmessige og det mentale aspekt hos pasienten. Slik er teknikken unik i all sin enkelhet – enten det gjelder behandling av et spesielt problem eller vedlikehold av god helse.

En Bowenbehandling består av en rekke lette og skånsomme grep mot huden, over muskler og sener. Disse grepene utløser vibrasjoner som når helt ned på cellenivå og minner kroppen om hvordan den kan helbrede seg selv. Dette fører igjen til bedre energiflyt, blodsirkulasjon og bevegelighet. Avfallsstoffer og gammel programmering frigjøres, avgiftning igangsettes og det bringes balanse i organer og vev.

Det finnes et nettverk av fascia/bindevev i hele kroppen, både overfladisk og dyptgående. Hele dette nettverket blir berørt av de skånsomme Bowengrepene.

Bowen teknikken

 

 

De fleste pasienter trenger et mindre antall behandlinger, selv om dette selvfølgelig avhenger av problemenes art og varighet.

Man trenger ikke være syk for å ha glede av en Bowenbehandling. Mange som har god helse tar regelmessige behandlinger for å vedlikeholde balansen i kroppen.

 

Idrettsutøvere

Erfaring viser at idrettsutøvere som har fått Bowenbehandling har forbedret sine resultater, og ved skader fått forkortet restitusjonstiden betydelig. Det viser seg også at de kan få økt effekt av trening.

 

Bowenteknikken / Bowenterapi – kan ha god virkning på mange forskjellige plager, da den virker på kroppen som helhet – eksempelvis:

 • Muskler og ledd – rygg, nakke, skuldre, albue, håndledd, hofter, knær, ankel, fingre og tær
 • Idrettsskader
 • Muskel og leddsmerter
 • Hodepine
 • Kjevespenninger
 • Fordøyelsen
 • Hormonell ubalanse
 • Menstruasjonsproblemer
 • Graviditetsubehag
 • Barnløshet
 • Luftveisplager
 • Urinveisplager, sengevæting
 • Stress, uro og belastningslidelser

 

Behandlingsformen er skånsom og passer spesielt godt for deg som opplever store smerter.

Den kan også utføres utenpå klær.

 

Barn og Bowen teknikken

Barn kan få Bowenbehandling fra de er nyfødte. Teknikken påfører ikke smerter og utgjør ikke noen annen form for risiko.

Eksempler på plager hos barn hvor Bowenteknikken / Bowenterapi har vist seg å virke bra:

 • Hudproblemer
 • Knipsmerter pga av luft i magen
 • Forstoppelse / diaré
 • Konsentrasjonsproblemer
 • Hyperaktivitet
 • Sengevæting
 • Sprutgulping
 • Søvnproblemer
 • Voksesmerter
 • Øre, nese og halsproblemer

Kr. 860,- for 60 minutter + moms = 1075,-

BESTILL    

TA KONTAKT MED:  Wenche Waaltorp – 928 57 760

 


Bowen teknikken illustrasjon


Godkjent av Helsedirektoratet
som organisasjon for utøvere av alternativ behandling.

 

Bowenteknikken – Bowenterapi – Bowenbehandling – Bowenterapeut – Bowtech – Waaltorp massasje 

 

IMG_0410Ørelysbehandling eller otopati som det også kalles, er en gammel folkemedisinsk tradisjon som har eksistert i flere tusen år. Ørelys er et rent naturprodukt, og har vært mye brukt av både Hopi-indianerne og kineserne. Selve metoden har sitt utspring i indianernes seremonier i forbindelse med øreplager. Ørelysbehandling renser hørselgangene, fjerner voks og slaggrester og er en avslappende og velgjørende behandling.

En ørelysbehandling innebærer at man skaper en varm luftstrøm ved hjelp av spesielle lys som løser opp voksrestene i øret med et undertrykk, og som videre suges ut av øret og blir liggende i lyset (røret). Varmen fra ørelyset stimulerer blodsirkulasjonen i ørene og påvirker akupunkturpunktene i øret. Behandlingen utjevner trykk og gir en følelse av varme som oppleves som befriende i området rundt ører, panne og bihuler.

Lyset er et rør laget av lerret og er satt inn med ulike naturprodukter. De originale ørelysene lages for hånd og består av bivoks, honningekstrakter og indianske urter som kamille, johannesurt og salvie, samt rene eteriske oljer.

 

Ørelys kan brukes ved behandling av : 

 • Vokspropp
 • Kløe i øregangen
 • Ørebetennelse
 • Tinnitus
 • Bihulebetennelse
 • Nesekatarr
 • Balanseproblemer
 • Krystallsyke
 • Mellomørekatarr
 • Migrene
 • Morbus Meniere
 • Myalgisk Encefalonitt (ME)

Otopati - ørelys

Kr. 860,-  for 60 minutter + moms = 1075,-

BESTILL    

Ta kontakt med Wenche på telefon: 928 57 760

Otopati – Ørelys – ørelysbehandling – waaltorpmassasje

Aromaterapi

Written by:

En nytelsesfull gave til deg selv!

Fordi du fortjener det …

aromaterapiAromaterapi er en naturmedisinsk behandlingsform som i hovedsak bruker eteriske oljer for å forebygge, lindre og redusere fysiske og psykiske helseproblemer. Aromaterapiens historie går langt tilbake i tid. Planter og deres legende egenskaper har vært i bruk i flere tusen år.

HISTORIE

I det gamle Egypt ble aromatiske planter og eteriske oljer brukt blant annet av prester i liturgien og til balsamering, men også de egyptiske legene hadde grundig kjennskap til egenskaper til mange urter som ble brukt.

Grekerne brukte duftende blomster som en form for psykoaromaterapi mot blant annet tretthet. Hippokrates, legekunstens far, benyttet også mange medisinske planter og anbefalte daglige bad med aromatiske urter og en massasje med gode dufter fra eteriske oljer.Aromaterapi 3

Romerne, som var kjent for å nyte sine bad, var også glad i aromaterapeutisk
massasje.

I det gamle Kina ble urtemedisin brukt sammen med akupunktur og massasje for behandling av mange forskjellige lidelser og har fortsatt i dag en viktig rolle innen TCM (Traditional Chinese Medicine).

Den moderne aromaterapien oppstod i Frankrike i første halvdel av 1900-tallet, da Rene Maurice Gattefossé oppdaget de helende egenskaper av lavendel på brannsår. Dette startet hans interesse for videre studier av eteriske oljer. Han samarbeidet med flere leger, spesielt innen feltet hud og hudpleieprodukter.

Jean Valnet var en av dem. Han var fransk lege og kirurg i militæret og hadde alltid vært interessert i bruken av urter til terapeutisk bruk. Han ble videre inspirert av det arbeidet som Gattefossé hadde gjort og tok eteriske oljer i bruk da han behandlet soldatenes sår under andre verdenskrig. I tillegg beskrev han også effekten av eteriske oljer i behandling av pasienter med psykiatriske lidelser. I dag brukes aromaterapien ofte som en integrert del av skolemedisinen i Frankrike og England.

IMG_0386

Behandlingens forløp:

Før behandlingen starter, kartlegger aromaterapeuten pasientens helsetilstand. Det fylles ut helseskjema/journal sammen med pasienten/klienten. Noen terapeuter bruker i tillegg diagnostiske verktøy som for eksempel fotsoneterapi.

Basert på konsultasjonen velger aromaterapeuten behandlingsopplegg og hvilke eteriske oljer som skal brukes.

Andre behandlingsformer innen aromaterapi kan være inhalering, bad, påsmøring, bruk av kompresser, spray eller oral bruk. Pasienten får gjerne med blandinger med eteriske oljer til hjemmebruk mellom konsultasjonene.

De eteriske oljene virker med sin duft og de påvirker forskjellige sentere i hjernen som virker
Euforiske / oppløftende Sedative / søvndyssende
Invigorerende / gi kraft Mentalt stimulerende
Afroditiske Balanserende for fysisk og mental helse

IMG_0390

 

 

Massasjeteknikken er en lymfedrenasje. Den vil kunne redusere stress og spenninger i musklene, virke avgiftende, styrke immunforsvaret og gi næring til huden din.

Massasjen består av lette, rolige, drenerende grep, med trykk langs kroppens meridianer. Via massasjen absorberes oljene av huden, de går inn i blodbanene og kan virke lindrende på fysiske plager.

Oljeblandingen tilpasses hver enkelt etter behov.

Meget avslappende!

Kr. 860,- for 60 minutter + moms = 1075,-

BESTILL    

Ta kontakt med Wenche på telefon: 92 85 77 60

 

 

Sliter du med vedvarende smerter eller strålinger? Gamle eller nye skader?

Idrettsmassasje

Myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Idrettsmassasje er ofte benyttet av de som ønsker og tåler en dypere massasje, og gjerne før eller etter en stor fysisk påkjenning, for eksempel en idrettskonkurranse. Dette gjøres for å kunne prestere maksimalt, redusere restitusjonstid og forebygge skader i muskulaturen.
Idrettsmassasje bygger på klassisk massasje, men det brukes ofte mer kraft og intensitet.

waaltorpmassasje_idretts_2

 

 

 

 

Følgende teknikker brukes i massasje-behandlingen etter behov:

Segmentmassasje

En massasjeteknikk som gis mest på ryggen. Fra ryggmargen går det nerver til de indre organer og til kroppen forøvrig. Ved å frigjøre disse nervene med denne massasjeteknikken, kan det gi deg en generell helsebringende effekt.

– Bedre sirkulasjon – bedre helse!

 

Triggerpunktsbehandling 

– Vedvarende smerter og/eller strålinger?

Symptomer som hodepine, svimmelhet, tannverk, isjias, lumbago, tennisalbue, «musearm», m.m. skyldes ofte triggerpunkter.

Ved å massere muskler og bindevev, vil triggerpunktene frigjøres og smertestrålingene avta eller bli helt borte.

 

Muskulering

En spesiell teknikk som tøyer ut musklene. I tillegg til massasjen kan dette hjelpe til å :

… løse opp muskelspenninger og muskelknuter

… tøye ut bindevevskomponenter

… øke muskelfleksibiliteten og leddutslaget

… øke muskelkraften

… minske ømhet i muskulatur, bindevev, sener og ledd

 

Strukturell behandling 

Gjenoppretter ditt korrekte bevegelsesmønster og leddutslag.

Strukturell behandling er en dyp og god behandling der du føler at spenningene slipper taket, samtidig som du får rettet opp i mye holdningsproblematikk.

Dette er basert på Thomas Myer’s revolusjonerende forskning, Anatomy Trains®, og prinsippene om strukturell integrering og frigjøring av bindevev (fascial release).

– Bli smertefri i balanse!

 

Organisering:
Utdanningskravene er formulert av Norsk bransjeråd for massasje.
Det finnes flere medlemsorganisasjoner som tar opp massører og massasjeterapeuter som medlemmer, noe som blant annet er et krav for at de skal få mva-fritak på linje med offentlige helsetjenester. Massørene / massasjeterapeutene registrerer seg da i Alternativregisteret i Brønnøysund som er myndighetenes organ for å kvalitetssikre terapeuters forretningsvirksomhet.

Behandlingen er godkjent i Olympiatoppen

 


30 minutter

60 minutter

Kr 430,- + moms = 538,-

Kr 860,- + moms = 1075,-

BESTILL

BESTILL

Ring

Wenche Waaltorp: 928 57 760

Vi er her for deg !

massasje – massasjeterapi -massasjebehandling – klassisk massasje – idrettsmassasje – skadebehandling – Revolving Bodywork – Waaltorp massasje – Lillestrøm

 

klassisk massasje

Klassisk massasje er en fysikalsk behandlingsform som brukes for å løse opp stive, ømme og anspente muskler, ledd og bindevev. Den kan korrigere arbeidsskader og idrettsskader. 

Her blir du knadd på et godt-vondt nivå.

IMG_0255

Klassisk massasje går ut på å forbedre funksjon, minske smerte, fremme avslapping og velvære av muskulatur, bindevev og ledd. Med ulike grep arbeides det med musklene og gjør dem mykere og mer elastiske. Dette øker blodsirkulasjonen, lymfestrømmen og stimulerer hormon- og nerveaktiviteten. Klassisk massasje kan være avslappende, behandlende eller forebyggende, alt etter hva pasienten ønsker, og hva massøren / massasjeterapeuten har spesialisert seg på. 

Gradvis finner forskere flere bevis for hvilke enorme muligheter som finnes i virkningene av ulike typer muskel massasje. Kanskje er det ikke så underlig at tradisjonell medisin i hele verden har brukt berøring som en av sine viktigste metoder i forskjellige epoker. 

Effekter:

Musklene blir smidigere og mer elastiske. Musklenes næringsopptak øker. Tilhelingen av sliten og/eller skadet muskulatur går raskere og fibrosedannelsen minsker. Massasjen virker avslappende på muskulaturen. Massasje påvirker i tillegg det autonome nervesystemet som refleksorisk øker blodsirkulasjonen. Gjennomstrømningen i kappilærårene (hårrørsårene) øker, både vevets blodvolum og sirkulasjonshastigheten øker. Lymfesirkulasjonen øker, noe som er vist i flere forsøk med massasje.

Oxytocin-hormon effektene:

Ved massasje frigjøres oxytocin-hormoner, som er hormonet for ro og velvære. Oxytocin er en motpol mot «kamp-og flukt» hormonene som aktiviseres av stress. Dermed kan vi si at massasje har virkning mot stress. Oxytocin har mange flere gode virkninger; det senker angstnivået, høyner smerteterskelen, forbedrer funksjonene i imunforsvaret, senker blodtrykket, øker næringsopptaket, virker gunstig på våre evner til problemløsning, øker sårtilhelingsprosessene m.m. Forskere mener at gjentagende økninger av oxytocinnivåene gir et langvarig effektmønster som kan opprettholdes over lang tid. Oxytocin påvirker igjen nivåene av dopamin, serotonin, noradrenalin og adrenalin. (Moberg, Kerstin Uvnäs, Forsker ved TRI, Florida USA).

Dopamin: er en signalsubstans i hjernen som påvirker våre følelser i forbindelse med hjernens belønningssystem.
Serotonin: er en signalsubstans i sentralnervesystemet som påvirker søvn, apetitt, seksuell lyst, sinnsstemninger, angst, tenkeevne og hukommelsen.IMG_0258

Det er normalt å oppleve stivhet, stølhet, trøtthet og «influensasymptomer» dagene etter en massasjebehandling. Dette gjelder spesielt etter første behandling. Det opplyses om at kroppen vanligvis lettere tar til seg behandlingen ved oppfølgingsbehandlinger.

Følgende teknikker brukes i behandlingen etter behov:

 • Muskulering
 • Longering
 • Segmentmassasje
 • Anatomy Trains
 • Revolving Body Work
 • Triggerpuktsbehandling
 • Strain Counterstrain
 • Taping

30 minutter

60 minutter

Kr 430,- + moms = 538,-

Kr 860,- + moms = 1075,-

BESTILL

BESTILL

IMG_0049

PASIENTSIKKERHET
Klassisk massasje er en trygg behandlingsform. Den er dyp og relativt hard. God utdanning hos terapeuten minimerer risikoen for skader. Ved noen sykdommer og tilstander skal man likevel ikke få massasje dersom dette ikke skjer i samråd med lege.

Det er viktig at du forteller terapeuten din mest mulig om din helsetilstand før behandlingen starter. At vi er medlemmer av Norges Massasjeforbund, sikrer deg at vi har en solid praktisk og teoretisk utdanning, og at vi har pasientskadeforsikring.

Du kan være trygg på at vi arbeider etter regelverk med strenge faglige og etiske retningslinjer ift Norges Massasjeforbund – NMF.

 

 

BESTILL    

Service på kroppen, vil holde deg frisk!

Ring oss for timebestilling:

Wenche Waaltorp: 928 57 760 

massasje – massør – massasjeterapeut – massasjeterapi – klassisk massasje – idrettsmassasje – massasjebehandling – waaltorpmassasje.no -Lillestrøm