Hei, mitt navn er Sven Erik Thorstensen …

Jeg har alltid hatt en spesiell  interesse for hypnose og de fantastiske mulighetene som ligger i dette verktøyet. Hypnose er en naturlig transetilstand som man vandrer ut og inn av i det daglige. Det kan minne om dagdrømming, eller når du lever deg inn i en film.

Jeg er utdannet hypnoterapeut ved Norsk Institutt for hypnoterapi og klinisk hypnose (NIH). Utdannelsen er godkjent av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH), som også er godkjent av helsedirektoratet.
Jeg er da også medlem av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH).

Jeg har en lang karriere som leder innen Telecom bransjen, og selv om også dette har gitt meg mulighet til å hjelpe og rettlede folk, så har jeg sett et behov for å kunne hjelpe mennesker på en litt annen måte, med ganske andre problemstillinger.

Nå driver jeg Lillestrøm Hypnoseterapi.
Der kan jeg hjelpe deg med å skape endring- er i livet ditt.

De vanligste behandlingene er:
 Røykeslutt
 Vektreduksjon
 Redusere søtsug/sukkeravhengighet
 Økt Selvtillit/Forbedret selvbilde
 Fobier

 

Hypnose kan også hjelpe deg med andre problemstillinger i livet ditt.

 

For mer informasjon, gå inn på: http://www.lillestromhypnoseterapi.no

… eller ta kontakt med meg på telefon: 48 84 77 30