Hei, jeg heter Sven Erik Thorstensen …

 

Jeg er utdannet hypnoterapeut ved Norsk Institutt for hypnoterapi og klinisk hypnose (NIH). Utdannelsen er godkjent av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH), som også er godkjent av helsedirektoratet.
Jeg er da også medlem av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH).

Jeg har en lang karriere som leder innen Telecom bransjen, og selv om også dette har gitt meg mulighet til å hjelpe og rettlede folk, så har jeg sett et behov for å kunne hjelpe mennesker på en litt annen måte, med ganske andre problemstillinger.

Nå driver jeg Lillestrøm Hypnoseterapi. Der kan jeg hjelpe deg med å skape endring- er i livet ditt.

De vanligste behandlingene jeg tilbyr er:
 Røykeslutt
 Vektreduksjon
 Redusere søtsug/sukkeravhengighet
 Økt Selvtillit/Forbedret selvbilde
 Fobier

Jeg kan også hjelpe deg med andre problemstillinger i livet ditt.

 

 

For mer informasjon og priser, se:
www.lillestromhypnoseterapi.no

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon:

E-post:  post@lillestromhypnose.no

 

Telefon: 48 84 77 30