Revolving Bodywork – er en behandlingsteknikk som har vokst fram under mange års terapeutisk arbeide av naprapat Richard Thörn.

Dette er en dyptgående massasjemetode med fokus på årsak og virkning.

Forskjellen i denne teknikken jevnført med vanlig klassisk massasje, er at man jobber langs fiberretningen i muskelene med grepene og dermed får en strekking/tøyning på musklene og senene, og eventuelle «leddlåsninger» vil gi slipp av seg selv. En myk form for kiropraktikk med andre ord.

Gjennom å starte med musklene som skal behandles i en uttøyd posisjon og deretter jobbe med grepene mot ytterligere forlenging, dog i en avslappet posisjon, vil dette kunne gi raskere frigjøring av stive og anspente muskler. I denne teknikken arbeides det mye med buken, hvilke mange andre terapiformer ikke nevner eller berører. Effekten av dette er at man oppnår et ledigere bekken, ryggsøyle, nakkevirvler, brystkasse og leddene forøvrig. Dette vil kunne hjelpe kroppen til å rette seg helt opp.

 

Re = gjenskape   volving = bevegelsen rundt en akse.

Her kan det korrekte bevegelsesmønsteret og leddutslaget ditt gjenopprettes. Meget gunstig for deg som har gamle skader, slitasje, forkalkning, arrvev, stive eller ømme ledd og muskler. Pasienter med pustebesvær nyter godt av Revolving, da brystkassen og buken frigjøres for slaggstoffer, spenninger og «trykk».

* Meget god effekt på «frozen shoulder».

Revolving Bodywork, er basert på en analyse av kroppsholdningen og det å se på helheten i kroppen. Håndgrepene er rolige, tøyende og dype.

Ved idrettsskader eller arbeidsskader, og etter operasjoner dannes arrvev. Arrvevet er ofte opphav til smerte. Dette seige arrvevet gir nedsatt sirkulasjon og bevegelsesinnskrenkninger. Det kan oppleves som om huden er for trang og at bevegelsesfriheten også er begrenset i muskler og ledd.

 Få bevegeligheten din tilbake!

Ta kontakt med Wenche Waaltorp, på telefon: 928 57 760