Hei, mitt navn er Kay Ingvald Thingstad Pedersen …

 

Jeg er utdannet massasjeterapeut hos Axelsons Body Work School.

Utdannelsen er godkjent av Norges Massasjeforbund (NMF).

Jeg er da også medlem av Norges Massasjeforbund (NMF). Jeg har lang idrettslig bakgrunn som også er en av hovedårsakene til at jeg valgte nettopp dette yrket. Utdannelsen var ferdig i 2010, og i 2011 tok jeg 1 år grunnmedisin på Bjørknes Høyskole.
Jeg har også tatt ekstra kurs innen IMS/Dryneedling.

 


Jeg tilbyr behandlinger innen klassisk massasje, massasjeterapi, bedriftsmassasje, dryneedling (ofte en kombinasjon av massasjeteknikker og behandling med nåler, hvor nålene går dypere inn for å løse opp i muskelspenninger og smertepunkter), og idrettsmassasje.

Jeg har en bred erfaring fra idrett og er blant annet fotballdommer. Gjennom et godt samarbeid med fysioterapeuter, osteopater, akupunktører og naprapater, kan jeg tilby en helhetlig løsning etter ditt behov.

Utenom idretten, er ADHD et tema jeg syns det er viktig sette lys på.

Forskningen på ADHD har i hovedsak satt søkelys på oppmerksomhetsfunksjoner og på dysfunksjoner knyttet til aktivitet og impulskontroll. Bare i liten grad har en sett forsøk på å nærme seg ADHD fra en motorisk og muskulær vinkel.

I de senere årene har man nå kommet fram til at særlig barn og unge med ADHD i hovedsak strever på to områder når det gjelder motorikk. Det første og kanskje viktigste området gjelder vansker med å regulere og justere kraften og flyten i bevegelser. Dette gir seg bl.a. utslag i at bevegelser blir rykkete, stakkato og ujevne, spesielt når de gjentas over tid.

 

 


For mer informasjon, gå inn på:  
http://www.muskelknuten.no

… eller ta kontakt med meg på tlf.: 924 99 847